Kādam būs veiksme biznesā, un kādam – jauna mīlestība: horoskops nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. aprīlim

Aprīļa otrās nedēļas sākumā mūs sagaida neparasta parādība – Saules aptumsums Jaunā Mēness laikā, un tā saimnieks būs Auna zīme.

Portāla Dzentlmenis.lv žurnālisti noskaidroja, kādas astroloģiskās ietekmes būs šajā periodā.

Galvenie nedēļas aspekti

Parastās aktivitātes vietā šī diena aicina uz pasivitāti un izvairīšanos no jauniem centieniem. Tas ir īpaši svarīgi Auniem, jo karmiskie jautājumi var izcelties virspusē, kas var sagādāt nepatikšanas. Tev ieteicams izvairīties no riskantām darbībām, īpaši pie stūres vai sportiskās aktivitātēs.

Nedēļas vidū mūs sagaida Marsa un Saturna konjunkcija, kas mudinās uz piesardzību, īpaši uzņēmējdarbības jomā. Uzņēmēji būs pakļauti stresa emocijām, un uz āru izkļūs kļūdas finansēs un komunikācijā. Iespējamas profesionālas krīzes, īpaši Ūdensvīriem. Tomēr nedēļas beigās Saules un Merkurija tranzīta konjunkcija mums nesīs intelektuālu aktivitāti un iespēju rast optimālus problēmu risinājumus.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Šī nedēļa aicina uz pasivitāti un piesardzību. Izvairies no riskantām darbībām un noturies uz ūdens. Nedēļas otrā puse var nest panākumus un patīkamus pārsteigumus romantiskajā jomā.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Pievērs uzmanību savai veselībai un izvairies uzņemties iniciatīvu profesionālajā jomā. Attiecības ar kolēģiem un vadību var būt saspringtas. Romantiskā sfēra iepriecinās nedēļas nogalē.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Nedēļa nesīs gan jaunas iespējas, gan izaicinājumus. Tava profesionālā sfēra var mainīties, bet esi gatavs konfliktiem romantiskajās attiecībās. Veselība būs stabila, taču esi uzmanīgs pret hroniskām slimībām.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēža zīmes pārstāvji šo nedēļu sāk ar brīdinājumu: to ir vērts pavadīt pasīvā režīmā, izvairoties no pārmērīgiem kontaktiem un fiziskas slodzes. Astroloģiskās norādes arī iesaka neriskēt ar veselību un izvairīties no masu pasākumiem. Trešdiena atnesīs situācijas uzlabošanos, un Raķi varēs aktīvāk iesaistīties sabiedriskajos procesos. Tomēr finanšu jomā nepieciešama piesardzība, un sirds lietās iespējams atjaunot iepriekš pārtrauktos kontaktus.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment